شکر پنیر

از زمان های قدیم شکر پنیر تهران در چین رواج داشته است. بعداً در ایالت های شمالی ایالات متحده در طول جنگ داخلی رایج شد.

زمانی که عرضه قند نیشکر از طریق دریا توسط انگلستان مسدود شد، اما شکر سورگوم به طور گسترده مورد استفاده قرار نگرفت.

زیرا سورگوم به عنوان یک ماده خام مناسب برای استخراج شکر انتظارات را برآورده نمی کرد.

این با این واقعیت توضیح داده می شود که اگرچه آب سورگوم از نظر ساکارز بسیار غنی است.

استخراج دومی به شکل خالص آن به دلیل محتوای بالای نمک های معدنی، مواد صمغ مانند و مشکلات قابل توجهی همراه است.

شکر معکوس ؛ در نتیجه، بازده شکر کریستالی خالص بسیار کم است. برای استخراج قند از سورگوم از روش انتشار نیز استفاده می شود.

برش سورگوم حاوی 5-11٪ شکر معمولی و 1-9٪ شکر معکوس است.

شکر پنیر

ترکیبیک ماساژوربه عنوان مثال، به شرح زیر بود: ساکارز – 53.5٪، شکر معکوس – 13.6٪، مواد آلی (نه شکر) – 5.1٪، خاکستر – 4.7٪ و آب – 23.1٪. سورگوم در تقطیر فواید بسیار بیشتری دارد.

با این حال، سورگوم برای تولید شکر پتانسیل کشاورزی خود را حفظ می کند.

زیرا سورگوم را می توان در مناطق خشک که در آن کشت سایر محصولات قندی غیرممکن یا غیرممکن است، کشت کرد.

همچنین سورگوم شیرین به ماشین آلات و تکنیک‌های خاص کشت نیاز ندارد، همان روش‌ها و مکانیسم‌هایی که برای ذرت به کار می‌رود برای کشت آن مناسب است.

شکر به کربوهیدرات ها اشاره دارد . نشاسته نیز به کربوهیدرات ها تعلق دارد، اما جذب آن توسط بدن نسبتا کند است.

ساکارز به سرعت در دستگاه گوارش به گلوکز و فروکتوز تجزیه می شود که سپس وارد جریان خون می شود .

گلوکز بیش از نیمی از هزینه های انرژی بدن را تامین می کند. غلظت طبیعی گلوکز در خون در سطح 80-120 میلی گرم قند در 100 میلی لیتر از 0.08 تا 0.12٪ حفظ می شود.

گلوکز به دلیل مشارکت در تشکیل اسیدهای گلوکورونیک جفت شده در کبد، توانایی حفظ عملکرد مانع کبد در برابر مواد سمی را دارد.

مصرف قند یا وارد کردن گلوکز به داخل سیاهرگ برای برخی بیماری های کبدی، مسمومیت توصیه می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *