گوشت بلدرچین اهواز ارگانیک تازه، ارزش غذایی بالایی دارد و همین موضوع باعث شده تا افراد زیادی این محصول را در رژیم غذایی خود مصرف کنند، با مصرف این گوشت شما می توانید انرژی زیادی را دریافت کنید. این محصول در بسته بندی های با کیفیت به فروش می رسد که روی بسته بندی ها تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مهر وزارت بهداشت درج شده است و مشتری می تواند با اطمینان خرید خود را انجام دهد. توزیع کنندگان با استفاده از ماشین های حمل مخصوص توزیع گوشت بلدرچین زنده را انجام می دهند.
گوشت بلدرچین ارگانیک
قبل از هر چیزی لازم می دانیم تا بیان کنیم که گوشت بلدرچین چیست؟ گوشت بلدرچین گوشتی است که پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم و آهن فراوانی دارد که مصرف آن برای سلامت مغز مفید است. بلدرچین ارگانیک شامل ویتامین E فراوانی است، این ویتامین از پیری زود رس پوست جلوگیری می کند و مانع ایجاد چین و چروک می شود. ویتامین A می تواند از بینایی ما محافظت کند و اثرات مثبتی بر تقویت بینایی ما داشته باشد. افرادی که آسم دارند می تواند این محصول را در رژیم غذایی خود مصرف کنند.
ناگفته نماند که مصرف گوشت ارگانیک سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کرده و بدن را از ابتلا به بیماری ها محافظت می کند. در مراکز فروش معتبر بلدرچین ارگانیک در بسته بندی های مرتب در اختیار مشتری قرار داده می شود.
با توجه به روزهای سخت کرونایی و بیکار شدن و خانه نشین شدن خیلی از مردم، یکی از ایده های خوبی که بین مردم به وجود آمد و باعث شد تا افراد خود را سرگرم کنند پرورش بلدرچین بوده است، برخی افراد این کار را برای فروش انجام می دهند و برخی برای مشغول شدن و حس خوب پروش را انجام می دهند.
گوشت بلدرچین تازه
بدن انسان نیاز به پروتئین دارد و گوشت بلدرچین تازه منبع تامین پروتئین مورد نیاز بدن است، از طرفی دیگر گوشت بلدرچین منبع جذب آهن هم به شمار می آید؛ اما گوشت، سریع فاسد می شود و گوشت فاسد عامل بسیاری از بیماری ها است. بنابراین تشخیص گوشت سالم از انواع کهنه و ناسالم ضروری به نظر می رسد، از این رو در این مقاله نکات تشخیص گوشت بلدرچین تازه را هم برای شما بیان می کنیم.
سیستم گوارشی ما یکی از مهم ترین اندام های بدن است که بروز اختلال می تواند در آن می تواند مشکلات زیادی برای سلامتی بدن ایجاد کند. مصرف گوشت تازه می تواند به بهبود سیستم گوارشی ما کمک کند و فرآیند هضم را برای معده تسهیل سازد. ویتامین B افزایش سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند می توانند گوشت تازه مصرف کنند. مصرف گوشت یا آبگوشت بلدرچین تازه بعد از جراحی و بیماری می تواند به تقویت بدن و سرحال شدن بدن کمک زیادی کند و باعث کاهش علائم دوره ی نقاهت شود.
از مزایای طبخ گوشت بلدرچین تازه این است که بعد از طبخ به دلیل سلول های پیچیده ی پیوندی، در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمی شود و پرنده ترکیب خود را کاملا حفظ کرده و در پذیرایی ها زیبایی فراوانی به سفره می دهد. گوشت خام این پرنده در یخچال به مدت ۲ روز و گوشت پخته ی آن حداکثر به مدت ۳ روز قابل نگهداری است.
اگر چه این گوشت دارای فواید زیادی است، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند به مشکلات مختلفی منجر شود. بعضی از خطراتی که با زیاده روی همراه هستند عبارت اند از:
- مشکلات کلیوی
- تشکیل سنگ کلیه
- جلوگیری از جذب مواد مغذی
- صدمه دیدن متابولسیم
- تجمع کلسترول
- پایین آمدن فشار خون
گوشت بلدرچین معمولی
گوشت بلدرچین معمولی همانند گوشت سایر پرندگان با کم خونی و علائم آن مبارزه می کند، مصرف مدام این گوشت باعث از بین رفتن کلسترول بد موجود در خون می شود و به این صورت، شما را از بیماری های قلبی و عروقی می رهاند. اگر ورزشکار هستید مصرف مداوم این گوشت باعث عضله سازی می شود. گوشت بلدرچین طبع گرمی دارد و مناسب برای افراد بلغمی مزاج است. این گوشت به دو روش مستقیم و غیر مستقیم عرضه می شود. بهترین مصلح گوشت استفاده از روغن زیتون و روغن کنجد است، بهتر است بلدرچین همراه با ترشی هفت بیجار مصرف شود.
در روش عرضه ی مستقیم واسطه ها حضور ندارند و محصول با کیفیت بالاتری در اختیار مشتری قرار داده می شود. در روش عرضه ی غیر مستقیم واسطه ها حضور دارند و سود حاصل از کار را دریافت می کنند و با کیفیت پایین تری محصول را به دست مشتری می رسانند.
هیچ گاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید، بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود؛ همچنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید. بدین منظور پرنده را با همان بسته بندی منجمد شده و یا با قرار دادن در بسته ای مقاوم نسبت به آب داخل آب سرد قرار دهید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب آن را عوض کنید، بلدرچین ظرف مدت یک ساعت یا کم تر رفع انجماد می شود.
تشخیص گوشت بلدرچین سالم
نکات تشخیص گوشت بلدرچین سالم عبارت اند از؛
- رنگ گوشت: برای تشخیص تازه بودن گوشت باید به رنگ آن توجه کرد، رنگ گوشت به سن حیوان بستگی دارد. هر چه قدر حیوان جوان تر باشد رنگ گوشت روشن تر است.
- بو: بو کردن گوشت در هنگام خرید یکی دیگر از راه های تشخیص تازه بودن آن است. اگر از گوشت هر نوع بوی غیر طبیعی مثل ترشیدگی، گندیدگی به مشام رسید نشانه ی فساد گوشت است.
- شکل سطح بیرونی گوشت: گوشت تازه باید دارای سطح صاف و بدون عیب باشد، برای تشخیص گوشت تازه باید توجه کرد که سطح گوشت چروکیده و پاره نباشد.
- بسته بندی: از عوامل مهم نوع بسته بندی گوشت است، بسته بندی باید تمیز و بدون صدمه باشد، گوشت باید کاملا خشک بوده و درون بسته بندی عاری از هوا قرار بگیرد.
- گوشت باید عاری از خون مردگی و زدگی باشد.
در هنگام خرید گوشت تازه و سالم حتما توجه داشته باشید که قصابی نامه تایید سلامت از وزارت بهداشت را داشته باشد و اگر گوشت را از فروشگاه تهیه می کنید به مهر تایید دامپزشکی بر روی بسته بندی برای تشخیص تازه بودن گوشت توجه فرمایید.
چربی گوشت بلدرچین
روش پخت گوشت در حفظ ارزش غذایی و سلامت آن اهمیت بالایی دارد، متخصصان تغذیه برای کاهش چربی گوشت بلدرچین روش هایی مانند کباب کردن، بریان کردن، آبپز کردن را توصیه می کنند و تاکیدشان این است که به صورت سرخ کرده استفاده نشود.
باید این نکته را یادآوری کنیم که مصرف زیاد چربی گوشت اگر بیش از اندازه باشد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و میزان کلسترول بد در خون را افزایش می دهد، همچنین موجب افزایش میزان کالری دریافتی و در نتیجه منجر به افزایش وزن شدید و چاقی مفرط می گردد.
قیمت گوشت بلدرچین دیجی کالا
در دنیای فروش، قیمت گذاری از مهم ترین مباحث کسب و کار است. در قیمت گذاری ارزش کالا مشخص می شود، این ارزش گذاری می تواند به صورت اتوماتیک و یا دستی صورت بگیرد قیمت در ساده ترین مفهوم، وجهی است که بابت کالا یا خدمات از مشتری مطالبه می شود. قیمت یکی از عوامل تاثیر گذار بر انتخاب خریدار بوده است. قیمتی که هر شرکت مطالبه می کند نه آنقدر بالا است که در آن سطح تقاضایی وجود نداشته باشد و نه آن قدر پایین است که در آن سطح منفعتی نباشد.
قیمت گوشت بلدرچین دیجی کالا بر اساس شرایط اقتصادی، نوع بسته بندی، میزان تقاضای بازار تعیین می شود. خریدار می تواند با مراجعه به نمایندگی های فروش معتبر قیمت روز را به دست آورد. با توجه به تولید زیاد این محصول در مقاله ی فوق، تلاش کردیم تا روش تشخیص گوشت سالم را بیان کنیم تا خریدار با کسب اطلاعات مناسب و داشتن آگاهی در جهت خرید اقدام نماید.
این مجموعه با کارشناسان درجه یک خود می تواند شما را بهترین شکل ممکن راهنمایی کرده و باعث شود تا قیمتی بسیار خوب برخوردار شوید.
خرید گوشت بلدرچین دیجی کالا
امروزه خرید اینترنتی به یک روش خرید تبدیل شده است. بسیاری از مردم ترجیح می دهند که به صورت آنلاین خرید کنند. این روزها بسیاری از افراد بیش از هر زمان دیگری به فروشگاه های اینترنتی علاقه نشان می دهند. فروشگاه اینترنتی فضای محدود فروشگاه سنتی را ندارد، این فروشگاه این امکان را به مشتری می دهد تا بتواند درباره محصول اطلاعات جمع آوری کند. خرید گوشت بلدرچین دیجی کالا باعث صرفه جویی در زمان می شود و مشتری می تواند در منزل یا محل کار بنشیند و سفارش خود را با استفاده از اینترنت انجام دهد.
خریدار با خرید گوشت از دیجی کالا به راحتی می تواند نظرات کاربران را بخواند و از کیفیت محصول با خبر شود. دیجی کالا ضمانت بازگشت چند روزه دارد و این امکان را به مشتریان می دهد تا اگر از محصول ناراضی بودند ظرف همان مدت می توانند محصول خریداری شده را برگشت دهند و مبلغ کامل پرداختی را دریافت کنند. از دیگر فواید خرید اینترنتی دسترسی همیشگی است، بنابراین مشتری می تواند در هر ساعاتی از شبانه روز خرید خود را انجام دهد و پرداخت از طریق درگاه اینترنتی و یا درب منزل انجام می گیرد. مقایسه و تحقیق در مورد محصول و قیمت در زمان خرید اینترنتی بسیار راحت تر است. در این روش می توانید لیست قیمت را مشاهده کرده و بر حسب بودجه و نیاز خرید را انجام دهید. عده ای هم این خرید را کلاهبرداری می دانند
مدیر دیجی کالا برای جذب مشتری کمپین و جشنواره های مختلفی را برگذار می کند و تخفیف های چشم گیری ارائه می دهد و شما می توانید با خرید از این مجموعه در زمان تعیین شده و در کم ترین زمان سفارش خود را دریافت کنید.
عکس گوشت بلدرچین
مشتری از طریق نمایندگی های فروش آنلاین می تواند عکس گوشت بلدرچین را مشاهده کرده و سپس خرید خود را ثبت کند. این موضوع را هم در نظر داشته باشید که برای خرید اینترنتی به عکس محصول اکتفا نکنید. از مشاوران فروش بخواهید تا شما را در زمینه ی خرید راهنمایی کنند تا بتوانید خریدی با کیفیت داشته باشید. فروشگاه های آنلاین برای راحتی مشتری عکس گوشت بلدرچین را در سایت خود قرار می دهند و مشتری می تواند حجم مورد نظر از محصول را خریداری کند.
صادرات یکی از راه های گسترش کسب و کار است و از این طریق محصول به کشورهای همسایه ارسال می گردد. صادرات این گوشت در رونق اقتصادی تاثیر زیادی دارد. برای ارسال باید مجوز بازرگانی را از گمرگ دریافت کنید تا بتوانید محصول مورد نظر را در اختیار مشتریانی که خارج کشور هستند قرار دهید. به هر شخص حقیقی یا حقوقی که دارای کارت بازرگانی و یا مجوز وزارت بازرگانی بوده و اقدام به صدور کالا نمایند صادر کننده اطلاق می شود.
شرکت هایی که خریداران خارجی، آنان را تشویق به صادرات می کنند معمولا از روش صادرات مستقیم استفاده می کنند، همچنین فروشندگانی که صادرات آنان آنقدر افزایش یافته که می توانند هزینه های اداری سازمان صادراتی خود را بر عهده بگیرند، از این روش استفاده می کنند. شرکت هایی می توانند به صادرات مستقیم اقدام نمایند که کلیه ی فعالیت های ضروری جهت فروش محصولات خود را کشور میزبان بر عهده بگیرند. این فعالیت ها عبارت اند از: تعیین ظرفیت بازار، یافتن خریدار، تعیین کانال های توزیع و انجام امور صادرات.
صادرات به اشکال زیر انجام می گیرد:
الف: نمایندگی صادراتی: واسطه ی خریدار است که در کشور صادر کننده که کالایی را از فروشنده خریداری می کند و کارمزد دریافت می نماید.
ب: نمایندگان فروش سیار: شرکت می تواند نمایندگان خود را از داخل کشور در زمان های خاصی برای فعالیت های بازرگانی به خارج کشور بفرستید.
ج: شعبه ی فروش در خارج کشور: یک دفتر فروش خارجی به تولید کننده این امکان را می دهد که در بازار خارجی حضور بیشتری داشته و برنامه هایش را بهتر کنترل کند. دفتر فروش مسئولبت فروش را بر عهده دارد و فعالیت های مربوط به بازاریابی را هم انجام می دهد.
د: بخش صادرات در داخل کشور: مدیر فروش متخصص در امر صادرات، با چند دستیار کارهای مربوط به صادرات را انجام می دهد و کم های لازم را در به بازار صادراتی عرضه می کند.
هـ: بازاریابی رایگان: این روش ویژه ی شرکت بزرگ است
صادرات قطعی گوشت روشی از صادرات است که ارسال کالا به خارج از قلمرو گمرکی به منظور فروش یا مصرف در کشورهای خارجی انجام می گیرد. این روش از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف است ولیکن مشمول هزینه های گمرکی است. صادرات قطعی از طریق پست انجام می شود.