با وجود طیف گسترده ای از مواد شیمیایی شستشوی ظروف، ممکن است ندانید کدام محصولات برای آشپزخانه شما کار می کنند.
چه ظروف را به صورت دستی یا با ماشین ظرفشویی بشویید، هر روش دارای مواد شوینده و ضدعفونی کننده برای تمیز کردن و ضدعفونی است که رعایت مقررات مهم است.
با انتخاب مواد شیمیایی مناسب برای شستشوی ظروف در حد بودجه، ظروف شما کاملاً تمیز خواهند شد تا مشتریان و بازرس بهداشت شما را تحت تأثیر قرار دهند.
مواد شیمیایی شستشوی دستی
بسیاری از ظروف به دلیل ماهیت لطیف یا کاربرد منحصر به فردشان با دست شسته می شوند.
بنابراین، درک مواد ترکیبی در درون مایع ظرفشویی جام 4 لیتری و روشهای شستشوی دستی به حفظ اعتبار شرکت شما نزد مشتریان کمک میکند.
استفاده صحیح از مواد شیمیایی و استانداردهای شستشوی ظروف، مشتریان را هنگام صرف غذا، ایمن و راضی نگه می دارد.
سینک سه محفظه
یکی از تجهیزات مهم برای شستشوی دستی سینک ظرفشویی سه محفظه ای است. محفظههای جداگانه به شما امکان میدهد.
طبق مقررات ایمنی مواد غذایی، ظروف را با دست بشویید، آبکشی و ضدعفونی کنید. سینک های محفظه ای انواع مختلفی دارند، اما اکثر سینک های سه محفظه از جنس استیل ضد زنگ هستند که بسته به محیط از درجه های متفاوتی استفاده می شود.
علاوه بر این، برای اطمینان از غلظت مناسب مواد شیمیایی در هر محفظه، از تلگراف های شیمیایی استفاده کنید.
پیش خیس کننده ها، پاک کننده ها و ضدعفونی کننده ها:
هنگام شستن ظروف با دست، به انواع مواد شیمیایی برای اطمینان از بهداشت مناسب ظروف غذاخوری و ظروف شیشه ای نیاز دارید.
علاوه بر این، استفاده از مواد شیمیایی صحیح در مرحله صحیح فرآیند تمیز کردن و ضدعفونی کردن بسیار مهم است.
به عنوان مثال، استفاده از ضدعفونی کننده قبل از مواد شوینده، عناصر مثبتی را که ضدعفونی کننده فراهم می کند، از بین می برد.
در زیر لیستی از انواع مواد شیمیایی مورد استفاده در شستشوی دستی ظروف آورده شده است.
پیش خیساندن ظروف غذاخوری: قبل از شستن ظروف غذاخوری، از یک پیش خیس کردن ظروف غذاخوری برای شل کردن، نرم کردن و پاک کردن لایه های خاک غذا از روی ظروف نقره، استیل ضد زنگ، شیشه و سایر ظروف غذاخوری استفاده کنید. مانند مواد شوینده، به شکل مایع، پودر یا جامد موجود است.
مواد شوینده: پودر و مایع موجود است، مواد شوینده دستی شستشوی ظروف، خاک های سخت مانند رژ لب را از روی لیوان ها پاک می کند بدون اینکه تاثیری روی آن ها بگذارد. فرمول هایی با کف کم برای استفاده در شیشه شوی های برقی وجود دارد.
ضدعفونی کننده: برای از بین بردن عوامل بیماری زا پس از تمیز کردن، ظروف را در یک ضدعفونی کننده شستشوی دستی خیس کنید.
ضدعفونیکنندههای کوات روی فلزات بیخطر هستند، برای تماس با پوست ایمنتر هستند و برای آزمایش آنها از نوار تست چهارتایی استفاده میکنند.
حلال معدنی: استفاده از یک حلال معدنی به حالت دادن آب سخت کمک می کند تا از لکه های آب جلوگیری کند و قدرت پاک کنندگی را افزایش می دهد برای بهترین نتیجه این را به هر سه سینک اضافه کنید.