شکر قهوه ای نوعی شکر (ساکارز) است که به دلیل وجود ملاس رنگ قهوه ای به خود می گیرد. شکر قهوهای میتواند به صورت تجاری یا طبیعی تولید شود، که اولی توسط ملاس ساخته میشود که به شکر سفید سنتی اضافه میشود و بین 4 تا 7 درصد محصول نهایی را تشکیل میدهد.
شکر قهوه ای متوسط حاوی حدود 5 درصد ملاس وزنی است. بسیاری از مردم فکر می کنند شکر قهوه ای و نعناع یکسان هستند، اما در واقع، این نوع شکر حاوی مواد معدنی بسیار کمتری نسبت به نعناع است، که دومی از نیشکر یا شیره خرما به دست می آید. شکر قهوه ای به دلیل ملاس موجود در آن به طور کلی سالم تر از شکر سفید است، اما هنوز در کل مواد مغذی کمی دارد.
این شکر دم کرده با ملاس قوام نرمی دارد و اغلب تا حد سفت شدن احساس خیس شدن می کند، اما هیچ وقت واقعاً بد نمی شود. برخی از طعم ها بعد از 2-3 سال شروع به محو شدن می کنند، اما همچنان در دستور العمل های شما مفید خواهد بود. طعم برشته شده این شکر باعث محبوبیت آن شده است، زیرا نسبت به شکر معمولی طعم شیرین یا ساخارین بیشتری دارد.
تماشای ویدیو: 5 فواید باورنکردنی شکر قهوه ای
5 فواید باورنکردنی شکر قهوه ای | حقایق ارگانیک
انواع شکر قهوه ای
انواع مختلفی از این قند وجود دارد، از جمله دمرارا، توربینادو، شکر قهوه ای تیره و موسکووادو و غیره.
شکر قهوه ای روشن: در برخی موارد ملاس را به سادگی به شکر سفید معمولی اضافه می کنند و در انواع قهوه ای روشن، حدود 3 درصد از وزن شکر را ملاس تشکیل می دهند.
شکر قهوه ای تیره: به طور مشابه، نوع قهوه ای تیره دارای حدود 6 درصد ملاس وزنی است که به آن طعم کمی قوی تر می دهد.
Muscovado: این تیره ترین نوع و از نظر طعم قوی ترین است، عمدتاً به دلیل فرآیند آهسته خشک شدن، اغلب در آفتاب کامل انجام می شود.
دمرارا: همانطور که گفته شد، شکر قهوه ای اغلب از نیشکر درست می شود و پس از استخراج و جوشاندن آب نیشکر، کریستال های خام به رنگ قهوه ای روشن باقی می ماند. سپس آنها را در یک سانتریفیوژ خشک میکنند و شکر قهوهای را با طعم ملایمی به جا میگذارند.
توربینادو: توربینادو از نظر تولید بسیار شبیه به انواع دمرارا است، توربینادو بیشتر طعم عسلی دارد و در چای محبوب است.
شکر قهوه ای طبیعی: زمانی که مقداری ملاس باقی مانده در مخلوط باقی می ماند و شکر متبلور می شود ساخته می شود. این نوع شکر طعم شیرین و کمی کاراملی دارد و نسبت به شکر سفید سنتی ماده قوی تری است.
ارزش غذایی
وقتی صحبت از تغذیه به میان می آید، شکر قهوه ای فقط کمی بیشتر از شکر سفید مواد مغذی ارائه می دهد. حاوی کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم و غلظت بالایی از کربوهیدرات ها، بیش از 97 درصد وزنی است. یک قاشق چای خوری از این شکر 17 کالری به بدن می رساند.
فواید شکر قهوه ای قم
فواید منحصر به فرد قند قهوه ای برای سلامتی شامل توانایی آن در افزایش سطح انرژی، جلوگیری از سرماخوردگی، درمان عفونت های رحمی، بهبود هضم، کاهش نفخ و کمک به کاهش وزن است. اجازه دهید در زیر به تفصیل آنها را مورد بحث قرار دهیم.
ممکن است به تسکین دردهای قاعدگی کمک کند
در طب سنتی، برخی از فرهنگها این نوع شکر و زنجبیل را با یک چای سالم ترکیب کردهاند که میتواند ناراحتیهای دردهای قاعدگی را از بین ببرد.
ممکن است به بهبود سلامت پوست کمک کند
استفاده از شکر قهوه ای به عنوان لایه بردار پوست یکی از کاربردهای غیرمنتظره این شکر است. بافت خشن آن را برای از بین بردن کثیفی، کثیفی و سلول های مرده پوست از بزرگترین اندام بدن شما ایده آل می کند.
یک شیشه شکر قهوه ای گرانول، یک قاشق و کاسه پودر شکر قهوه ای و حبه های شکر قهوه ای روی پارچه
شکر قهوه ای اصل بسیار شبیه به شکر سفید دانه بندی شده استفاده می شود، اما طعم بیشتری را ارائه می دهد. اعتبار عکس: Shutterstock
ممکن است به عنوان یک تقویت کننده انرژی عمل کند
مانند هر کربوهیدرات ساده دیگری، این قند دارای اثر انرژی بر بدن است و آن را به یک مکمل محبوب برای قهوه صبح تبدیل می کند.
ممکن است به کاهش وزن کمک کند
خوردن مقدار بیش از حد از این نوع شکر ایده خوبی نیست، اما ملاس برای افزایش متابولیسم و رفع گرسنگی شناخته شده است، که می تواند به کاهش وزن کمک کند.
کمک به بارداری
پس از زایمان، این قند به سرعت بهبودی کمک می کند، در حالی که برخی از گرفتگی ها و ناراحتی های دوران بارداری را نیز تسکین می دهد.
ممکن است نفخ شکم را برطرف کند
برخی تحقیقات نشان داده اند که این قند و ملاس موجود در آن می تواند به سرکوب نفخ بیش از حد در روده کمک کند، که خطرناک نیست اما می تواند
- منابع:
- تبلیغات: