شاید در خصوص استفاده از گوشت بلدرچین این سوال برایتان پیش آمده باشد که گوشت بلدرچین اهواز چه طبعی دارد و آیا طبع آن با بدن شما و شرایط خاص شما سازگار است یا خیر. متخصصان طبع گوشت بلدرچین را گرم اعلام کرده اند.
طبع گرم گوشت بلدرچین زنده همراه با مزه لذیذ آن برای بسیاری از بیماری ها و همچنین جلوگیری از آن ها و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. تهیه این گوشت برای افراد اکنون بسیار آسان بوده و در سراسر فروشگاه ها می توانند آن را بیابند.
طبع گوشت بلدرچین
بلدرچین به دلیل طبع گرمی که دارد، برای افرادی که دچار سردی هستند گزینه برتری است. اگر شما در هنگام خواب بزاق از دهانتان خارج می شود، دلیلش بر آن است که دچار سردی بدن هستید به همین سبب، مصرف گوشت بلدرچین می تواند چاره ی این کار باشد.
همچنین اگر مزاج گرمی دارید باید حد خود را در مصرف بلدرچین رعایت کنید. بالا رفتن گرمی بدن شما همراه با خون دماغ های پی در پی، سردرد، بی حالی و…. است. قرار دادن این گوشت در رژیم غذایی افراد بسیار تاثیر گذار در داشتن سلامت جسمانی است. همچنین کسانی که تمایل دارند که فرزند رشد جسمانی خوبی داشته باشد و سلامت استخوان های آن به بهترین نحو باشد، مصرف این محصول از دوران کودکی این امکان را به آن ها می دهد که رشد قد کودکان به نحو احسنت انجام گیرد و جثه ای مناسب داشته باشند. همچنین اگر افراد در هر سنی دچار کمبود وزن هستند، مصرف بلدرچین برای آنها لازم است.
به دلیل خواصی که این گوشت دارد، مصرف آن برای بانوان نیز توصیه می گردد. بانوان به دلیل طبیعت بدن آن ها، گوشت بلدرچین نسبت به سایر گوشت ها گزینه بهتری است زیرا کم خونی را رفع کرده و جریان خون در بدن را بهبود می بخشد. همچنین مقدار آهنی که این گوشت دارا است، بیش از هر گوشت دیگری است.
به دلیل طبع گرمی که این گوشت دارد، مصرف آن برای اغلب بیماری ها که ناشی از سردی بدن هستند مفید است. همچنین اگر علائم ظاهری چون سیاهی و گودی زیر چشم، ریزش مو، رنگ پریدگی، و کم پشتی ابرو ها شما را آزار می دهد و سبب سلب اعتماد بنفس شما شده، راه حل آن را در مصرف گوشت بلدرچین بیابید.
گوشت بلدرچین گرم است یا سرد
گوشت بلدرچین دارای طبعی گرم است و متخصصان طب سنتی مواد غذایی خاصی را معرفی کرده که در کنار آن باید مصرف شود. این موضوع به این دلیل بوده که در صورت مصرف، افراد این خوراک را به سالم ترین روش ممکن استفاده کنند. روغن کنجد، روغن بادام و رب انار نمونه ای از مواد هایی هستند که به همین جهت در پخت بلدرچین استفاده می گردد.
این گوشت به دلیل داشتن ویتامینB برای هر نوع رژیم غذایی مناسب است. وجود این ویتامین باعث می شود که جذب مواد غذایی به بدن سریع تر انجام گیرد. همچنین وجود ویتامینk که عملیات خون رسانی و افزایش خون بدن را انجام می دهد، مصرف این گوشت برای ورزشکاران نیز توصیه می گردد. علاوه بر این به دلیل داشتن مواد مغذی بسیار در این گوشت، جدا از آن که در بهبود و سلامت بدن مفید است، برای زیبایی نیز بهترین خوراک ممکن بشمار می رود.
این گوشت همان طور که گفته شد به دلیل افزایش خون در بدن، افراد را از حالت بیماری دور کرده و چهره ای شاداب به آن ها می بخشد. به سبب ویتامین هایی که گوشت بلدرچین دارد، پوست را روشن کرده و سبب نرمی هرچه بیشتر پوست می گردد. اگر دچار زردی پوست هستید، توصیه می گردد که دوبار در هفته یا حداقل یک بار در ماه از این محصول استفاده کنید.
طبع گوشت بلدرچین پرورشی
طبع گوشت بلدرچین پرورشی نیز هیچ تفاوتی با نوع آزاد آن ندارد و این خاصیت در طبیعت وجودی این پرنده است و ارتباطی با نوع خوراک و روش پرورش آن ندارد. امروزه به سبب گرایش بیشتر افراد و توجه نشان دادن بیشتر به این گوشت، پرورش بلدرچین به صورت گسترده در مراکز پرورشی انجام می گیرد. کمی قبل تر به دلیل کمبود این گوشت و سختی صید، کم تر به آن توجه می شد اما اکنون با وجود این مراکز این مشکل بر طرف گردیده و هر زمان می توانید آن را تهیه نمایید.
در پرورش بلدرچین ها هیچ ماده ای را جهت رشد سریع تر به این پرنده نمیزنند و پرورش آن ها به صورت طبیعی انجام می گیرد. گرچه که این پرنده جثه ای کوچک دارد اما گوشت آن گنجینه ای ارزشمند است که نمی توان از آن گذشت.
این محصول به روش های گوناگون طبخ می شود اما توصیه می شود که آن را با مقدار اندکی روغن طبیعی چون روغن کنجد یا زیتون بپزید. این گوشت به دلیل اندکی خشکی ممکن است در صورت کباب کردن، به مزاج برخی ها خوش نیاید پس بهتر است روشی که در ابتدا گفتیم را رعایت کنید.
در مراکز پرورشی علاوه بر گوشت بلدرچین، تخم آن را که منبع مغذی ارزشمند دیگری است را نگه داری و به فروش می رسانند. تخم آن نیز مورد دیگری است که قابل ذکر است از آن غافل نباشید. اکنون به جهت تولید بسیار بالای هر دو این محصولات، در فروشگاه ها به قیمتی مناسب عرضه می گردد و اغلب افراد قادر به تهیه آن هستند.
گوشت بلدرچین نفاخ است؟
در کنار خواص بسیار گوشت بلدرچین این سوال نیز مطرح می شود که آیا این گوشت سبب نفخ می شود یا خیر. در پاسخ به این سوال به صورت قاطعانه می توان گفت که خیر این چنین نیست و شما با خیال راحت می توانید آن را مصرف نمایید. لازم به ذکر است که ادویه هایی که در پخت این گوشت بکار می رود و مخلفات کنار آن اهمیت والایی دارند. به همین دلیل توصیه می شود که در کنار این گوشت افراد از مصرف سبزیجات غافل نباشند.
گوشت بلدرچین نه تنها نفاخ نیست بلکه عملکرد معده را بهبود می بخشد. اگر دچار یبوست، سوزش معده و زخم معده هستید گوشت بلدرچین بهترین دارو برای شماست. مصرف این گوشت هر ماه و در صورت رعایت حد تعادل آن شما را از این مشکلات رهایی می دهد. همچنین پیش می آید مشکلاتی چون یبوست در کودکان ۲ سال تا ۵ سال بیشتر رخ می دهد، به همین منظور سعی شود که کودکان را نیز از این محصول مغذی بهره مند سازید. برای کودکان مصرف این گوشت بصورت سوپ بیشتر توصیه می شود.