گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک + مشخصات بسته بندی عمده فله

گوشت بسیاری از پرندگان از نوع خوراکی بوده و یکی از بهترین و خوش طعم ترین آن ها گوشت بلدرچین می باشد که در بازار ها به دو صورت گرم و منجمد شده ارائه می گردد و اغلب مردم در تلاش هستند که از گوشت بلدرچین اهواز استفاده کنند، گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک به روش های مختلفی بسته بندی می شود و بهترین نوع آن دارای ویژگی های مختلفی است که در همین مطلب به صورت جامع و کامل به این موارد خواهیم پرداخت.

گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک + مشخصات بسته بندی عمده فله

گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک

یکی از مواردی که درباره انواع گوشت بلدرچین زنده وجود دارد، این است که با عنوان هایی مانند گوشت بلدرچین ارگانیک به بازار ها ارائه می شود و سوالی که پیش می‌ آید این است که نوع ارگانیک این گوشت ها چه تفاوتی با گوشت های معمولی و غیر ارگانیک دارد؟

یکی از مهم ترین تفاوت های نوع ارگانیک گوشت بلدرچین با انواع ارگانیک در محیط پرورش بلدرچین ها می باشد، به طوری که تلاش می شود محیط پرورشی که برای بزرگ شدن بلدرچین های ارگانیک و استفاده از گوشت آن به کار گرفته می شود، کاملا مشابه محیط زندگی طبیعی بلدرچین ها باشد تا هم فرایند رشد آن ها به صورت طبیعی انجام بگیرد و هم این که احتمال مرگ و میر آن ها به شدت کاهش پیدا کند.

از آن جایی که بلدرچین ها در محیط طبیعی زندگیشان می‌ توانند فعالیت و جنب و جوش بیشتری داشته باشند، همین باعث خواهد شد که بین رنگ گوشت بلدرچین ارگانیک با نوع غیر ارگانیک نیز تفاوت هایی باشد به طوری که نوع ارگانیک رنگ تیره تری خواهد داشت، در واقع حرکت بیشتر پرنده باعث می شود که نوع خاصی از پروتئین ها در بدن جانور فعال شده و فیله و عضلات بلدرچین را قرمز تر کند، این نوع از پروتئین ها بسیار کمیاب بوده و از طرفی مصرف آن برای بدن بسیار ضروری است و می توان با مصرف گوشت ارگانیک بلدرچین، آن را برای بدن تامین نمود.

از طرفی برای پرورش و تولید انواع بلدرچین ارگانیک از هیچ دارویی استفاده نمی شود، در واقع بسیاری از کارگاه های پرورش بلدرچین جهت کوتاه شدن مدت زمان رشد بلدرچین ها و همچنین تامین نیازهای بازار از برخی هورمون های رشد استفاده می کنند که به صورت داروهای تزریقی بوده و می‌ تواند فرآیند رشد آن ها را تا ۲۰ روز به جلو بیندازد و زیان استفاده از این دارو های هورمونی بر هیچ کس پوشیده نیست و به همین دلیل برای پرورش بلدرچین ارگانیک از داروها و کورتون ها استفاده نمی شود.

به جای استفاده از داروهای مختلف و زیان آور، از غذاهای کمکی که سرشار از عناصر و ویتامین های مختلف برای گوشت بلدرچین استفاده می گردد، این غذاها به صورت خشک و فشرده بوده و مقدار بسیار کمی از آن ها می توانند نیازهای غذایی روزانه بلدرچین ها را فراهم کند، همچنین استفاده از این غذاهای کمکی باعث خواهد شد که گوشت به دست آمده از بلدرچین ها نیز بسیار مغذی باشد و طبق آزمایش های مختلفی که صورت گرفته مشخص گردید که گوشت بلدرچین ارگانیک از ارزش غذایی بسیار بالایی نسبت به گوشت های دیگر برخوردار است.

مشخصات گوشت بلدرچین منجمد

مشخصات گوشت بلدرچین منجمد گوشت بلدرچین منجمد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است، دارای یک سری مشخصات و ویژگی های خاص بوده و در ادامه این مطلب به مهم ترین مشخصات این محصول به طور کامل خواهیم کرد؛

یکی از مهم ترین مشخصاتی که گوشت بلدرچین درجه یک دارد، رنگ فیله بلدرچین می باشد به طوری که باید رنگ فیله آن صورتی مایل به قرمز باشد، این نشان می دهد که فرایند بزرگ شدن بلدرچین ها و پرورش آن ها کاملاً طبیعی و ارگانیک بوده است، چون هر چه فعالیت بلدرچین بیشتر باشد به همان میزان نیز گوشت آن قرمز تر خواهد شد، ولی اگر گوشت بلدرچین خریداری شده دارای رنگ صورتی مایل به سفید باشد، در این صورت ارگانیک نخواهد بود.

گوشت بلدرچین منجمد طعمی مشابه با گوشت بوقلمون خواهد داشت و حتی گفته می شود که از گوشت بوقلمون نیز لذیذ تر است و جایگزین مناسبی برای گوشت مرغ خواهد بود، مشخصات مهم این محصولات نداشتن بوی زهم برخلاف گوشت های دیگر مانند مرغ است و به این ترتیب افرادی مانند زنان باردار که نسبت به بوی زهم مرغ حساسیت نشان می دهند، می توانند به راحتی از گوشت بلدرچین استفاده نمایند که هم طعم بهتری دارد و هم این که از ارزش غذایی بیشتری برخوردار بوده و می تواند سلامت بدن را تضمین کند.

از دیگر مشخصاتی که گوشت بلدرچین مرغوب دارد این است که کاملاً زودپز بوده و می‌توان این گوشت را در مدت زمان بسیار کوتاهی پخته و مورد استفاده قرار داد، به طوری که برای پخت کامل گوشت بلدرچین تنها به دو الی سه ساعت زمان نیاز است و منجمد بودن گوشت نیز هیچ تاثیری بر روی مدت زمان پختن خواهد داشت، از جمله دلایلی که باعث شده گوشت این پرنده کاملاً زودپز باشد، فیله بسیار نرم آن می باشد که از الیاف الاستیکی کمتری برخوردار بوده و به این ترتیب زودتر خواهد پخت.

با توجه به این که گوشت بلدرچین بسیار نرم و لطیف است، یکی از مهم ترین مشخصات نوع مرغوب این محصولات سالم بودن فیله خواهد بود، به طوری که نباید فیله موردنظر دچار صدمات فیزیکی مانند له شدگی و یا پارگی شده باشد چون این نشان می دهد که فرایند حمل و یا نگهداری محصول از استاندارد کافی برخوردار نبوده و همین می تواند عامل مهمی برای افزایش احتمال فساد گوشت بلدرچین باشد.

فساد گوشت بلدرچین می تواند به شکل های مختلفی خود را نشان دهد به طور مثال اگر متوجه خونابه در گوشت شدید باید از خرید و مصرف آن خودداری نمایید، چون گوشت تازه و سالم به هیچ وجه خونابه ندارد و تنها در صورت فعالیت برخی از باکتری ها ایجاد می شود، همچنین توجه به بوی آن نیز می تواند بسیار کمک کننده باشد، چون بوی فساد زودتر تشخیص داده میشود به این ترتیب می‌توان با بو کردن محصول به کیفیت آن پی برد.

بسته بندی گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک

گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک هم به صورت بسته بندی شده و هم به صورت فله ای و آزاد ارائه می گردد که اغلب مردم ترجیح می دهند که از نوع بسته بندی این محصولات استفاده نمایند و در همین مطلب به انواع بسته بندی این نوع گوشت ها می پردازیم که متداول ترین نوع بسته بندی برای این نوع گوشت ها استفاده از نایلون های پلاستیکی نسبتاً ضخیم و سفت می باشد.

در این نوع بسته بندی گوشت را درون نایلون پلاستیکی قرار می دهند و دو تا دور آن را به جز قسمت بالا با دستگاه های مخصوص پرس می کنند و سپس از قسمتی که بازمانده با استفاده از دستگاه وکیوم تمامی هوای درون بسته بندی را تخلیه کرده و یک شرایط خلاء ایجاد می کنند و سپس درب آن را پلمپ می کنند، این نوع بسته بندی باعث خواهد شد که عوامل فساد مانند انواع باکتری ها نتوانند به درون آن نفوذ کنند و سبب خراب شدن گوشت بلدرچین گردند.

نوع پلاستیک مورد استفاده در این بسته بندی ها در برابر سرما مقاوم و خنثی بوده و حتی اگر در دمای زیره منفی پنج درجه نیز قرار بگیرند، باز هم دچار شکنندگی و پارگی نخواهند شد و همچنان انعطاف خود را حفظ خواهند کرد، به همین دلیل می‌ توان گوشت‌ ها را درون این نایلون های پلاستیکی به راحتی منجمد کرد.

از دیگر بسته بندی هایی که برای این محصولات در نظر گرفته شده می‌ توان به ظروف فلزی و یا شیشه ای اشاره کرد، نوع فلزی که در این ظروف به کار می رود معمولاً از جنس آلومینیوم می باشد چون باعث خواهد شد که بسته بندی وزن سبک تری پیدا کند و از سوی دیگر آلومینیوم نسبت به فلزات دیگر واکنش پذیری بسیار کم و نزدیک به صفر داشته و در نتیجه با گوشت بلدرچین هیچ واکنشی نخواهد داد و می تواند سلامت محصول را تضمین نماید.

در صورتی که نیاز است گوشت های بلدرچین در مقادیر بسیار بالا مانند چندین تن منجمد شود، در این صورت برای بسته بندی آن از قوطی های حلبی و یا برخی بشکه های پلاستیکی مخصوص استفاده می کنند، قوطی حلبی نیز مانند قوطی های آلومینیومی وزن بسیار سبکی داشته و در عین حال گنجایش بسیار بالایی خواهند داشت، به طوری که می توان در برخی از انواع قوطی های حلبی، نزدیک به ۱۰۰ کیلوگرم از گوشت بلدرچین را به‌ راحتی منجمد کرد.

پلمپ کردن قوطی های حلبی بسیار آسان بوده و تنها لازم است که با استفاده از دستگاه های فشار و پرس درب آن محکم پلمپ کرد تا فضای کاملاً خلا درون قوطی ایجاد شود، همچنین از دیگر ویژگی های این بسته بندی این است که می توانند سرما را در خود حفظ کنند و در شرایطی که دمای هوا ناگهانی افزایش می یابد، از ایجاد هر نوع فساد و خرابی در گوشت های بلدرچین جلوگیری خواهد کرد.

گوشت بلدرچین منجمد عمده

گوشت بلدرچین منجمد عمده گوشت بلدرچین منجمد عمده، دارای مواد معدنی و مغذی فراوانی است و با مصرف آن می توان بسیاری از بیماری ها و مشکلات بدن را به راحتی درمان نمود؛

با مصرف گوشت بلدرچین می توان دستگاه های مختلف گوارشی را تقویت نمود و از سلامت آن ها اطمینان حاصل کرد، به طور مثال با مصرف گوشت این پرنده به راحتی می توان معده را تقویت کرده و از بروز هر نوع بیماری مانند زخم معده، سوزش معده و رفلاکس و غیره جلوگیری کرد، همچنین مصرف گوشت این پرنده تاثیر بسزایی در کاهش ابتلا به بیماری هایی همچون اسهال و یبوست دارد، چون از باز جذب بیش از حد آب که منجر به یبوست می شود و همچنین از ایجاد حساسیت در روده ها که اسهال را به دنبال خواهد داشت، پیشگیری می کند.

به جرأت می‌ توان گفت که گوشت بلدرچین تنها گوشت سفیدی است که دارای انواع مختلفی از ویتامین‌های ب می باشد، به طور مثال در گوشت این پرنده بیوتین، بپانتین و شکل های مختلفی از ویتامین های ب یافت می شود که هر کدام از آن ها تأثیر بسزایی در اندام هایی همچون پوست مو و ناخن داشته و افرادی که به طور مداوم از گوشت بلدرچین استفاده می کنند، به مراتب موهای پرپشت تری داشته و همچنین پوستشان بسیار صاف و لطیف است، به طوری که کمتر دچار جوش و آکنه می شوند، چون یکی از دلایل بروز جوش کارکرد نامناسب کلیه و مثانه می باشد و این ویتامین ها می تواند عملکرد آن ها را بهبود ببخشد.

این روزها ابتلا به کبد چرب به شدت شایعه شده است که دلیل آن استفاده از گوشت های قرمز و گوشت های دارای چربی بالا مانند گوشت بوقلمون و یا ران مرغ می باشد که سبب تجمع بیش از حد چربی ها در کبد شده و پس از ایجاد کبد چرب می تواند سیروز کبدی را به دنبال داشته باشد، این در حالی است که می توان با مصرف بلدرچین تنها از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد حتی آن را درمان نیز نمود، چون در گوشت بلدرچین مقادیری از کولین یافت می شود که چربی های اضافی را می تواند آزاد کند.

گوشت بلدرچین منجمد ارگانیک عمده، حاوی رنگ دانه های قرمز رنگی است آنتی اکسیدان زیادی داشته و رساندن این آنتی اکسیدان ها به بدن می تواند از بروز بیماری های همچون سرطان و تومور در بدن جلوگیری کنند، چون آنتی اکسیدان ها دشمن رادیکال های آزاد بوده و آن ها را خنثی می کنند.

گوشت بلدرچین منجمد فله

اگر به دنبال خرید گوشت بلدرچین منجمد فله ای هستید حتماً باید اقدام به ثبت سفارش از مراکز معتبر نمایید، مراکزی که اقدام به فروش فله ای این محصولات می کنند حتماً باید دارای تاییدیه های سازمان بهداشت سلامت بوده و همچنین محصولات این مجموعه های معتبر نیز از کیفیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود، به طوری که مشتریان را ترغیب به خرید نمایند و به همین دلیل است که گوشت بلدرچین منجمد ارائه شده در این مراکز دارای بسته بندی مناسب می باشد.

می توان گوشت های بلدرچین را در تناژ های بالا مانند بیش از ۱۰۰ الی ۱۵۰ کیلوگرم از این مراکز تهیه کرد، چون تولید آن به شکل انبوه انجام می شود تا بتواند نیاز بسیاری از بازار های کشور را به طور تمام و کمال تامین کند و از طرفی هزینه‌ای که برای خرید این محصولات در نظر گرفته شده نیز کاملاً مناسب بوده و برای خریدهای بیش از چهل کیلوگرم نیز تخفیفات ویژه‌ای در نظر گرفته شده که مورد استقبال قرار می گیرد.