بهار فرا رسیده است، آیا می خواهید اولین قوری چای را در چونکیلی بنوشید؟ در این دفترچه خاطرات، منگژو چند نکته را برای انتخاب یک قوری خوب به شما معرفی می کند و در عین حال چند فروشگاه قوری در Taobao را فقط برای شما که عاشق چای و طعم هستید توصیه می کند.

ابتدا ویژگی های قوری های ساخته شده از چندین ماده مختلف را درک کنید:

قوری های چینی از نظر ظاهری همه کاره هستند و برای سبک های مختلف مبلمان منزل و ست های چای مناسب هستند.

در عین حال، قوری چینی صورتی برای دم کردن چای سبز، چای سفید و چای زرد مناسب است.

چای دم کرده مزه ابریشمی، صاف و یکدست دارد و می تواند واقعاً رنگ و طعم اصلی سوپ چای را منعکس کند. برای عاشقان چای بسیار مناسب است.

قوری

قوری های زیشا دارای نفوذپذیری بهتر هوا و ظاهری آرام و کم رنگ هستند که با مفهوم فرهنگ چای چینی مطابقت دارد.

قوری زیشا برای دم کردن چای پوئر پخته شده، چای سیاه و چای سیاه مناسب است.

دیگ سوز چای یک دیگ سفالی از هیزم است بعضی از دوستان به آن گلدان می گویند سه کاردستی لعاب کامل و نیم لعاب و بدون لعاب ظاهر ساده و طبیعی و خاصیت نرم کنندگی آب خوب است مناسب برای جوشاندن یا دم کردن چای اولانگ، چای سیاه و چای سیاه می توانند طعم چای را بهتر کنند.

این دو ماده وجه اشتراک دارند، یعنی در تصفیه آب تاثیر خوبی دارند و برای سلامتی شما مفید هستند.

برای دم کردن یا دم کردن چای سفید، چای اولانگ، چای سیاه و چای سیاه مناسب است و با آب چشمه کوهی طعم شیرین و طبیعی دارد.

به دلیل ماهیت شفاف به راحتی تمیز می شود و ارزش زینتی بالایی دارد و برای مشاهده رنگ سوپ چای مناسب است.

برای دم کردن چای معطر، چای پوئر، چای سبز و چای سیاه مناسب است، اما من به شخصه توصیه می کنم که عمدتا برای دم کردن چای معطر و چای سبز استفاده شود.

طعم چای پوئر دم کرده در قوری شیشه ای به میزان قابل توجهی است.