علت محبوبیت سوهان کره ای ایرانی و گز آردی کرمانی ۲۸ درصدی در بین مردم چین!

قنادی مظفری در سال 1310 توسط مرحوم حاج محمدعلی سید مظفری در اصفهان افتتاح شد و انواع شیرینی، زردچوبه، سوهان و شربت در این موسسه تولید می شد.

گز و سوهان مظفری به دلیل استفاده از بهترین مواد اولیه و دقت در خرید آجیل درجه یک، عدم استفاده از مواد شیمیایی و نگهدارنده، استفاده از طعم ها و بافت های قدیمی و سنتی در صنعت تولید گز آردی کرمانی ۲۸ درصد مانند عسل، شیرخشت و عسل و … توانایی است.

سپس از دهه 1340 حاج حسین سید مظفری مدیر تولید انواع شیرینی به گز و سوهان پرداخت و سعی کرد از مواد درجه یک محصولی برتر و با کیفیت ارائه دهد.

سوهان

تکنولوژی بالا و تولید محصولی منحصر به فرد در طعم و بافت و عطر برترین انتخاب های اصفهانی ها و علاقه مندان به این شیرینی اصیل ایرانی و 9 دهه فعالیت مستمر بدون سروصدای تبلیغات موید این امر است و مهر ارزیابی بر محصولات برند گز مظفری و سوهان مظفری است.