پروانه خوراکی آفت اصلی سیب ترش خشک است.
همچنین ممکن است کپک و بوی کپک روی محصول ظاهر شود.
برای محافظت از قطعه کار از همه این مشکلات، باید تعدادی اقدامات ساده را انجام دهیید مثل خشکی محصول باید با کیفیت بالا تهیه شود.
اگر سیب ها مرطوب و چسبنده باشند، دو هفته بیشتر دوام نمی آورند. تنگی در ظرف باید محکم بسته شود تا حشرات وارد نشوند.
استفاده از کیسه های پلاستیکی برای ذخیره سازی نامطلوب است، بهتر است به کوزه ها ترجیح داده شود.
توصیه می شود به طور دوره ای سیب های خشک شده را هوا دهید.
برای انجام این کار، محصول را در کیسه های کرفس معلق در هوا ریخته می شود.
از پوست مرکبات، برگ بو، پونه کوهی یا اسطوخودوس می توان برای محافظت از سیب های خشک در برابر حشرات استفاده کرد.
افزودنی های معطر در نزدیکی محصول قرار می گیرند، اما در هیچ موردی اضافه نمی شوند.
منع مصرف با وجود تمام فواید، همه افراد مجاز به خوردن سیب خشک نیستند. این محصول برای افراد دیابتی منع مصرف دارد.
پزشکان توصیه میکنند در هنگام تشدید زخم معده، برشهای اشتهاآور را کنار بگذارید.
برای افرادی که اضافه وزن دارند، استفاده از این محصول با احتیاط ارزش دارد. هرگز در حین رژیم گرفتن یا حفظ وزن بدن، غذا را به غذا تبدیل نکنید.
سیب خشک محصولی سالم، مقرون به صرفه و خوش طعم است. او باید روی میز فردی که سلامت او را زیر نظر دارد حضور داشته باشد.
سیب یکی از سالم ترین غذاهای موجود است. مجموعه ای از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مفید سلامتی را بهبود می بخشد و به بدن در مبارزه با بیماری ها کمک می کند.
با این حال، پس از دو ماه، محصولات محلی شروع به از دست دادن خواص مفید خود می کنند.
بسیاری جرات خرید محصولات وارداتی را ندارند که در اطراف آن رسوایی هایی در مورد ایمنی میوه ها به طور مرتب شعله ور می شود.
برای حفظ تمام مواد مغذی موجود در سیب و رساندن آنها به بدن در تمام طول سال، می توانید از روش خشک کردن ساده استفاده کنید.
سیب های خشک که فواید و مضرات آن مدت هاست توسط متخصصان تغذیه و پزشکان بررسی شده است، محصولی عالی برای مبارزه با کمبود ویتامین های فصلی، بیماری ها و بد خلقی است.